Kadang kala saya sememangnya mengarut dalam berbahasa. Akan tetapi, itulah diri saya. Saya tidak mahu jadi orng lain, tidak juga mahu jadi sempurna. Saya mahu jadi diri sendiri. Saya berbahasa atas perspektif yang saya ada dan semua ini secara luhurnya dari kotak hati dan fikiran saya. Bacalah dengan minda yang terbuka :)

July 22, 2010

Hari nie hari apa ?? Ohh Khamis.

Okeyy. Bngun lmbt. Sbb tido lmbt. Sbb layan movie. Sbb movie tuh best HAHA. Tpi aku pOn xingt tjuk apa movie tuhh. Layan ahh. Kira dah xdak keja lah tu layan movie. Tpi tu mmng hobi aku pOn.
SEKOLAH
Tpi hairn jgk. Aku bngun lmbt dlm 7.04 mcm tu but why aku p skolh awal ehh ?? pelek gilakk. PapepOn thniah kepada aku :) Skolh ?? hmm, ada jgk yg bru hri nie. Akuarium dah ada penapis/oksigen punya apa tahh. adeii lupaa. Kalau x seblum nie semata mata si Raul, akuarium, dgn air jaa. Dah nk mampos dah aku tgok si Raul tuhh. Skrng dah aktif skit. Bgos ahh.

Mcm biasaa. Wktu math, kena mara dgn tchr aku ahh. Tuh semua normal ahh, wlaupOn kengkwn aku pOn xsiap jgk keja skolh yg pntng depa xkena apa apa. Aku ni yg menanggung kesalahan depa. Sbb aku pOn brmasalah jgkk. Selalu jgk xsiap. Siap tu siap ahh. Hntr lewat jaa. Ya ! aku plajar brmasalah dalam waktu math. :) And aku dalam proses nk brubh. Btul ! xtipu. HAHA.

Hari nie ckgu ckgu yg msok kelas aku agak plek skit. HAHA. Sbb, semua masok kelas aku ikut pntu blakang HAHA. Pntu dpn xleh bukak sbb kunci xbawak. Slamat ah pntu blakang tuh bole pulak trbukak apabila ditendang dan ditolak beberapa kali. adeii skit kaki.

Hri ni aku bnyk hbiskn masa dgn Irsa kat kelas. Gosip, SuJu, mcm mcm ahh. Yg plng pntingg !!
Frst time aku dengaq dia NYANYI !! HAHA. Selalu nya dlm kelas aku yg selalu nyanyi. Tpi dia nyanyi plan plan ahh. Aku diam jaa. Maleh nk ckp apa apa. Dlm hati(HAHA) :DD

Wktu sejarah aku trtido. Smpai blik. Sorry ckgu :)hehe. Tpi xpa, aku dah bca dah bab tuh sebelom nehh. Tpi tawu skit skit jaa pOn. Bila ckgu bgi soalan trpnga jgk. And orng dah blik bru aku sebok nk kemas buku buku. adeii.
TUSYEN
Aku dilemparkan dengan satu prspektif:
Weyhh fahmi, aku rasa kita kena brubah. Dah jauh dah kita trsasar.
Ya ! aku stuju dgn dia.
Thanks AMAR FAIZ :)

Tpi hari nie nmpk je mcm best, but agak lain dari hari hari sebelumnya.
idk why. hmm :(
imh




2 comments:

  1. ske ati ak la nak nyanyi pon... jelez!!

    ReplyDelete
  2. xjeles pOn lahh. tpi LAWAK !! HAHAHA.

    ReplyDelete